Belangrijke veiligheidswaarschuwing HEMA maaltijd Couscous met Kip

Winkelketen HEMA waarschuwt dat de houdbaarheidsdatum op de maaltijd Couscous met Kip mogelijk niet klopt. De voedselveiligheid kan daardoor niet worden gegarandeerd.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing HEMA maaltijd Couscous met KipDe veiligheidswaarschuwing van HEMA gaat over de maaltijd Couscous met Kip^met artikelnummer 27.55.0026. Op sommige verpakkingen staat de houdbaarheidsdatum 31-08-2022. Dat klopt niet. De correcte houdbaarheidsdatum voor het product is 31-07-2022.

HEMA kan de voedselveiligheid van deze maaltijden met verkeerde houdbaarheidsdatum niet garanderen.

Als u deze maaltijd nog heeft, dan heeft u deze mogelijk nog bewaard omdat deze nog houdbaar zou zijn. Dat klopt niet. Eet de HEMA maaltijd Couscous met Kip in dat geval niet.

U kunt de maaltijd terugbrengen naar een filiaal van HEMA. Het aankoopbedrag krijgt u terug, ook zonder kassabon.

Heeft u deze maaltijd toch gegeten na 31-07-2022 en heeft u gezondheidsklachten gekregen? Neem dan direct contact op met de huisarts.

Voor meer informatie over deze belangrijke veiligheidswaarschuwing van HEMA kunt u contact opnemen met de klantenservice van de winkelketen. De HEMA klantenservice kunt u bereiken via telefoonnummer 020 – 224 24 24.

Bron: HEMA, 2 augusuts 2022