Belangrijke veiligheidswaarschuwing 4Moms MamaRoo en RockaRoo

Fabrikant 4Moms heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing uitgegeven voor de MamaRoo Babyschommels en RockaRoo schommelstoelen. Er bestaat verstikkingsgevaar voor kruipende baby’s.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing 4Moms MamaRoo en RockaRooDe veiligheidswaarschuwing geldt voor de MamaRoo modellen 2, 3 en 4 (respectievelijk typenummers 4M-005, 4M-1026 en 4M-1037)en de RockaRoo met typenummer 4M-012. De typenummers vindt u aan de onderzijde van de MamaRoo en RockaRoo.

Als de MamaRoo en RockaRoo niet in gebruik zijn, dan hangen de veiligheidsriempjes los onder de apparaten.Een kruipende baby kan hier in verstrikt raken, wat kan leiden tot levensbedreigende situaties. 4Moms heeft twee meldingen ontvangen van dergelijke incidenten.

Om dit risico tegen te gaan heeft 4Moms een upgrade voor gordelbevestiging ontwikkeld. Deze kan eenvoudig aan de achterzijde van de MamaRoo en RockaRoo worden bevestigd.

Heeft u een MamaRoo en/of RockaRoo in huis en heeft u een kruipende baby? Dan mag deze niet zonder toezicht bij dit product gelaten worden.

Om het probleem te verhelpen kunt u een gratis upgrade voor de gordelbevestiging bestellen. Dat kunt u doen via deze link.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing van 4Moms kunt u opnemen met de distributeur voor de Benelux en Frankrijk, de firma Vinke Trading BV. Dit bedrijf is bereikbaar op telefoonnummer 030 – 225 0220. U kunt ook een e-mail sturen naar info@shop4moms.nl.

Bron: 4Moms, 26 augustus 2022