Terugroepactie Villeroy & Boch Essentials bamboe placemats

Fabrikant Villeroy & Boch roept twee Essentials bamboe placemats terug. De placemats voldoen niet aan de wettelijke eisen omdat er teveel azo-kleurstoffen in zitten.

Advertentie terugroepactie Villeroy & Boch Essentials bamboe placematsDe terugroepactie is voor de bamboe placemats uit de Essentials serie in de kleuren donkergroen en bruin. De placemats (afmeting 38cm x 48cm) zijn gemaakt van katoen en bamboe en zijn verkocht tot maart 2021.

In de placemats is een hogere waarde aan zogeheten azo-kleurstoffen aangetroffen dan wettelijk is toegestaan. Villeroy & Boch roept de placemats daarom terug.

Heeft u deze Villeroy & Boch Essentials bamboe placemats in de kleuren donkergroen en bruin? Gebruik de placemats dan niet meer.

U kunt de placemats terugbrengen naar de winkel; u krijgt het aankoopbedrag dan retour, ook zonder kassabon.

Het is ook mogelijk om de placemats direct en gratis naar Villeroy & Boch terug te sturen. Gebruik daarvoor het contactformulier op de website van Villeroy & Boch.

Let er op dat u uw volledige postadres invult en dat u in het onderwerp het artikelnummer van het product vermeldt: Donkergroen: 35-9040-0005, Bruin: 35-9040-0009.

Via e-mail ontvangt u daarna de documenten voor gratis retourzending.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Essentials bamboe placemats door Villeroy & Boch? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 00800 – 6864 8110 (gratis). Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 08.00u tot 18.00u. U kunt ook een e-mail sturen naar service.benelux@villeroy-boch.com.

Bron: Villeroy & Boch, 2 mei 2021