Terugroepactie speenkoorden Babyzus

Leveancier Babyzus roept speenkoorden terug. Het is mogelijk dat een onderdeel van de speenkoorden breekt. Er kunnen dan kleine onderdelen los komen die een risico op verstikking kunnen vormen bij jonge kinderen.Advertentie terugroepactie speenkoorden BabyzusDe terugroepactie is voor het speenkoord met naam, met ronde kraal van beukenhout en voor het speenkoord zonder naam.

De beukenhouten kraal kan breken. Kleinde onderdelen kunnen dan loskomen. Als jonge kinderen die in de mond steken kan dat verstikking tot gevolg hebben.

Deze speenkoorden zijn verkocht vanaf 10 februari 2021 tot 22 april 2021. De terugroepactie geldt alleen voor de speenkoorden mèt een beukenhouten ronde kraal. Deze kraal kan blank zijn, of een sterrenbeeldgravering hebben. Het logo van Babyzus staat ook op het speenkoord.

Heeft u een speenkoord van Babyzus met beukenhouten kraal? Gebruik deze dan niet meer. U kunt het speenkoord terug sturen naar Babyzus. U kunt dan een aangepast speenkoord krijgen, of gecompenseerd worden.

Voor meer informatie over het terugzenden van het speenkoord kunt u contact opnemen met Babyzus via het e-mailadres recall@babyzus.nl. Ook als u meer informatie wilt over deze terugroepactie kunt u een e-mail sturen naar dat adres.

Babyzus meldt dat ze iedereen die een speenkoord bij het bedrijf heeft besteld tussen 10 februari 2021 en 22 april 2021 een bericht over deze terugroepactie hebben gestuurd.

Bron: Babyzus, 4 mei 2021