Terugroepactie houten speelgoed auto-oplegger Flying Tiger Copenhagen

Winkelketen Flying Tiger Copenhagen is een terugroepactie gestart voor een houten speelgoed auto-oplegger. Bij het gebruik kan er verstikkingsgevaar ontstaan.

Advertentie terugroepactie houten speelgoed auto-oplegger Flying Tiger CopenhagenDe terugroepactie betreft de houten speelgoed auto-oplegger ‘Car truck w cars wooden‘ met item nr 3019330. De terugroepactie geldt voor alle batches van dit product. De truck is in de winkels van Flying Tiger verkocht van november 2019 – december 2020.

De trekhaak van de groene truck kan loskomen. Als dit gebeurt kan een jong kind dit in de mond stoppen. Dat zorgt voor risico op verstikking.

Heeft u dit speelgoed? Hou het dan buiten bereik van jonge kinderen. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Flying Tiger Copenhagen (als de winkels weer geopend zijn). U krijgt het aankoopbedrag dan vergoed.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van de auto-oplegger door Flying Tiger? Dan raden wij u aan om contac op te nemen met de winkelketen via het contactformulier op de website van Flying Tiger Copenhagen.

Bron: Flying Tiger Copenhagen, 23 februari 2021