Terugroepactie Handy Grip veiligheidshandgreep Kruidvat

Drogisterijketen Kruidvat is een terugroepactie gestart van de Handy Grip veiligheidshandgreep. De handgreep is onveilig in het gebruik.

Advertentie terugroepactie Handy Grip veiligheidshandgreep KruidvatDe terugroepactie is voor de Handy Grip veiligheidshandgreep van leverancier OCG Retail, met productcode V07265. De handgreep is verkocht bij Kruidvat sinds 8 februari 2021 voor 3,99 euro.

De leverancier van de Handy Grip veiligheidshandgreep, OCG Retail, waarschuwt dat de handgreep met zuignap los kon komen van de ondergrond. Hierdoor ontstaat risico op vallen en (ernstig) letsel.

Als u deze Handy Grip veiligheidshandgreep heeft gekocht dan wordt u dringend opgeroepen deze niet meer te gebruiken. U kunt de handgreep terugbrengen naar een filiaal van Kruidvat. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug, ook zonder de kassabon.

Wilt u meer informatie over de terugroepactie van de Handy Grip veiligheidshandgreep door Kruidvat? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat op telefoonnummer 0800 – 12 11 (gratis).

Bron: Kruidvat, 26 februari 2021