Terugroepactie HEMA kasthaakjes en ladehaakjes

Winkelketen HEMA is een terugroepactie gestart voor het product Kast- en ladehaakjes. De haakjes kunnen te snel breken, en voldoen daarmee niet aan de eisen.

Advertentie terugroepactie HEMA kasthaakjes en ladehaakjesDe terugroepactie betreft de kast- en ladehaakjes met artikelnummer 33.53.0051.

Uit onderzoek is gebleken dat de haakjes te snel kunnen breken. Ze zorgen daardoor voor onvoldoende beveiliging tegen het openen van een kastdeur of lade door een klein kind. Dit kan bijvoorbeeld letsel tot gevolg hebben.

Als u deze kast- en ladehaakjes heeft, gebruik deze dan niet meer, en breng ze terug naar een filiaal van HEMA. Een kassabon is niet nodig om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de HEMA Consumentenservice via telefoonnummer 020 – 224 24 24. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30u tot 21.00u en op zaterdag van 10.00u tot 18.00u.

Komt u tijdens de coronacrisis (liever) niet naar de winkel, dan kun het artikel ook na de coronacrisis inleveren in de winkel. Ook dan krijgt u het aankoopbedrag retour.

Bron: HEMA, 6 april 2020