Terugroepactie Adventskalenders Kruidvat & Prijsmepper

Drogisterijketens Kruidvat en Prijsmepper waarschuwen dat de Adventskalenders Sneeuwpop en Kerstman niet aan de eisen voldoen. Bij een van de artikelen in de adventskalender bestaat gevaar voor verstikking bij (jonge) kinderen.

Advertentie terugroepactie Adventskalenders KruidvatAdvertentie terugroepactie adventskalenders PrijsmepperDe adventskalenders zijn bij Kruidvat en Prijsmepper verkocht vanaf 26 november 2018. De kalenders bevatten een trompetjes, waarvan het mondstuk los kan komen. Dat mondstuk kan verstikkingsgevaar opleveren voor (jonge) kinderen.

Als u deze adventskalenders heeft gekocht, hou deze dan buiten het bereik van kinderen. Gebruik de kalender niet meer, maar breng deze terug naar een filiaal van Kruidvat of Prijsmepper. Het aankoopbedrag krijgt u daar terug. De bon of originele verpakking heeft u niet nodig.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van de adventskalender door Kruidvat en Prijsmepper? Neem dan contact op met de klantenservice van Kruidvat en Prijsmepper op telefoonnummer 0800 – 12 11 (gratis).

Bron: Kruidvat, Prijsmepper, 18 december 2019