Veiligheidswaarschuwing Blue Wonder vloeibare ontstopper

Leverancier Blue Wonder waarschuwt voor een probleem met de flessen van de Blue Wonder vloeibare ontstopper, die mogelijk niet juist gesloten zijn.

Advertentie veiligheidswaarschuwing Blue Wonder vloeibare ontstopperDe waarschuwing gaat om de flessen Blue Wonder vloeibare ontstopper 750ml. Bij het afvullen van de flessen in de fabriek is de dop niet in de kindveilige stand gezet. Kinderen kunnen de fles nu makkelijk openen. Het kind kan dan in contact komen met de bijtende vloeistof, of deze innemen. Dat kan leiden tot ernstige gezondheidsschade.

Heeft u een fles Blue Wonder vloeibare ontstopper gekocht? Controleer dan de dop van de fles en draai deze goed aan. Controleer of de dop dan in de kindveilige stand staat.

Met het product zelf is niets mis, en u kunt het verder gewoon gebruiken volgens de aanwijzing op de verpakking. Blue Wonder adviseert u ook om de fles in ieder geval altijd buiten het bereik van kinderen te bewaren.

Als u wilt, dan mag u een ongeopende fles Blue Wonder ook terugsturen naar de leverancier. Dat mag ook zonder de aankoopbon. Stuur de fles dan naar onderstaande adres:

Blue Wonder
Leidsevaartweg 1
2106NA Heemstede

Vermeld uw naam, adres en IBAN bankrekeningnummer. Blue Wonder zal het aankoopbedrag èn de verzendkosten vergoeden.

Heeft u nog vragen over deze veiligheidswaarschuwing van Blue Wonder vloeibare ontstopper? Bel dan met Blue Wonder op telefoonnummer 06 – 39 26 98 05 of stuur een e-mail naar info@bluewonder.nl.

Bron: Blue Wonder, 6 september 2019