Terughaalactie Label+ aluminium bedkruik

Leverancier Label+ waarschuwt voor een veiligheidsissue met sommige Label+ aluminium bedkruiken en roept de betreffende bedkruiken terug.

De waarschuwing geldt voor de Label+ Aluminium Bedkruik met artikelnummer 12800700/BD9079 waarvan het serienummer begint met 766079. Het serienummer van de kruik vindt u op de sticker op de kruik, onder de barcode. Deze kruiken zijn verkocht tussen 4 juni 2018 en 18 juli 2018 bij de winkels Baby-Dump en Babypark.

Bij de kruiken met het betreffende serienummer is het mogelijk dat de schroefdraad loskomt van de kruik. Dit kan leiden tot letsel tijdens het vullen van de kruik.

Als u deze kruik heeft, en het serienummer en de aankoopperiode komen overeen, dan wordt u aangeraden deze niet meer te gebruiken. U kunt het artikel terugbrengen naar de winkel, waar u recht heeft op een vervangend product, of teruggave van het volledige aankoopbedrag.

De aluminium bedkruiken van Label+ met een ander serienummer kunt u gewoon blijven gebruiken. Als u de kruik heeft gekocht nà 18 juli met het betreffende serienummer èn de kruik is voorzien van een rond stickertje naast het Label+ logo, dan kunt u die ook gewoon blijven gebruiken.

Bron: Baby-dump, Babypark, 4 september 2018