Terughaalactie J&S Supply koolmonoxidemelder ‘Safe’

Terughaalactie J&S Supply koolmonoxidemelder 'Safe'J&S Webshops waarschuwt dat sommige koolmonoxidemelders ‘Safe’ van het merk J&S Supply niet veilig zijn. De melders meten de concentratie van de koolmonoxide in een ruimte niet juist. Het alarm gaat daardoor niet af als dat wel zou moeten gebeuren. Hierdoor ontstaat het risico van een koolmonoxidevergiftiging.

De waarschuwing geldt voor de koolmonoxidemelders met EAN code 8718781066857 die verkocht zijn tussen 16-12-2014 en 07-05-2016. De melders zijn verkocht via de websites koolmonoxidemelder.com en tech66.nl.

Terughaalactie J&S Supply koolmonoxidemelder 'Safe' - productfotoAls u de betreffende koolmonoxidemelder heeft, dan wordt u dringend aangeraden deze direct te vervangen en de koolmonoxidemelder terug te sturen naar J&S Webshops. De EAN code staat niet op de melder, en het is belangrijk dat u uw melder vergelijkt met de afbeelding hiernaast (klik op de afbeelding voor een vergroting).

J&S Webshops vergoed de kosten, en verzoekt u voor een goede afwikkeling contact op te nemen met de klantenservice van J&S Webshops via  of telefonisch op 020 – 468 40 55.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u ook via bovenstaande e-mail adres en telefoonnummer contact opnemen met J&S Webshops.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, 25 juli 2016