Terughaalactie Calex Heldere Goldline Filamentlamp

Terughaalactie Calex Goldline FilamentlampElectro Cirkel BV waarschuwt dat de Calex Heldere Goldline Filamentlamp , buismodel T25x300mm, niet veilig is. Deze lamp met EAN code 8712879132097 geschikt tot 240Volt, sterkte 60Watt met een E27 fitting is verkocht vanaf juni 2014 tot en met februari 2016.

Door de smalle vormgeving van deze lamp is het niet uitgesloten dat de metalen schroefdraad van deze lamp aangeraakt kan worden als de lamp in de fitting is geplaatst. Als er op dat moment stroom op de lamp staat kan de persoon een elektrische schok krijgen.

Electro Cirkel heeft uit voorzorg besloten deze lamp terug te roepen. Als u deze lamp heeft, dan wordt u dringend aangeraden deze niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de winkel waar u hem heeft gekocht. U kunt de lamp herkennen aan de tekst ‘Calex’ in de metalen schroefdraad. Bij inlevering van de lamp krijgt u het aankoopbedrag vergoed.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met Electro Cirkel BV via telefoonnummer 010 – 298 1980. U kunt ook kijken op Calex.nl of een e-mail sturen naar info@calex.nl.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Calex, 18 mei 2016