Terughaalactie Bumblies kindertandenborstel

Terughaalactie Bumblies tandenborstel (productfoto)Bumblies roept de Bumblies tandenborstel (0 tot 3 jaar) terug. Er is geconstateerd dat kinderen op de zuignap op de achterzijde van de tandenborstel bijten en kauwen. De zuignap kan daardoor loslaten en bij kleine kinderen ontstaat dan verstikkingsgevaar.

De waarschuwing geldt voor de Bumblies tandenborstel (0 tot 3 jaar) in de kleuren geel, groen, oranje en roze met artikelnummer 8710624133726. De tandenborstels zijn verkocht bij onder andere Boni, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk, Emté, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Nettorama, Poiesz en Vomar.

Als u deze tandenborstel(s) heeft, gebruik deze dan niet (meer). Als de tandenborstel gebruikt is, dan kunt u een foto ervan sturen naar service@superunie.nl. Heeft u de tandenborstel nog niet gebruikt, dan kunt u de streepjescode uitknippen en opsturen naar het volgende adres:

Bumblies
Antwoordnummer 3500
4140VH Beesd

Als u uw naam, rekeningnummer en winkel van aankoop vermeldt krijgt u het aankoopbedrag vergoed.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met de Bumblies Consumentenservice op telefoonnummer 0345 – 637 548. Dit nummer is bereikbaar van 08:30u tot 17:30u.

Bron: Levensmiddelenkrant, COOP, Jan Linders, 21 maart 2016