Terughaalactie Prénatal kleding

recall_prenatal_kleding_2 Terughaalactie Prénatal kledingPrénatal heeft geconstateerd dat een aantal baby- en peuterkledingstukken die verkocht zijn vanaf juli 2014 niet voldoen aan de eisen die het bedrijf, en de Nederlandse wetgeving, stelt aan kinderkleding. Van de hiernaast afgebeelde kledingstukken kunnen knoopjes of sierbuttons te makkelijk loslaten waardoor er risico op verstikking ontstaat.

Prénatal heeft vastgesteld dat de testrapporten van de producent van de kleding onbetrouwbaar zijn. Hoewel waarschijnlijk een klein deel van de producten gevaarlijk is, wil Prénatal geen risico’s nemen en roept alle getoonde producten van deze leverancier terug.

Als u in het bezit bent van één of meer van deze kledingstukken, of twijfelt of uw kledingstuk er ook onder valt, neem het kledingstuk dan mee naar een Prénatal-winkel. Als het kledingstuk inderdaad onder deze terughaalactie valt, dan krijgt u het aankoopbedrag retour.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u kijken opwww.prenatal.nl of neem telefonisch contact op met de Customer Care afdeling van Prénatal via telefoonnummer 0900 – 77 36 28 25 (35ct per gesprek).

 

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Prénatal