Veiligheidswaarschuwing Bibi New Generation fopspeen

Veiligheidswaarschuwing Bibi New Generation fopspeenBibi heeft sinds 1 april 2014 nieuwe fopspenen op de markt gebracht voor kinderen van 6 tot 36 maanden.

Het kan zijn dat het kind de nieuwe fopspeen niet accepteert en dat er bijtgedrag ontstaat. Hierdoor kunnen er gaatjes of zwakke plekken in de speen ontstaan. Als de speen stuk gaat bestaat de kans dat het kind kleine deeltjes in de keel krijgt waardoor verstikkingsgevaar ontstaat.

Bibi roept mensen, die deze spenen hebben, op om de spenen regelmatig te controleren op gaatjes en zwakke plekken. Als de speen bijtgaatjes of zwakke plekken heeft wordt u aangeraden de speen buiten bereik van het kind te houden en deze niet meer te gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ticomex op telefoonnummer 0165 – 541052 of per e-mail via info@bibi.nl.