Veiligheidswaarschuwing Britax B-Agile wandelwagen

Britax meldt dat er in de Verenigde Staten een beperkt aantal ongevallen heeft plaatsgevonden met Britax B-Agile 3 wandelwagens. Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing zijn er geen risico’s op snijwonden, maar doordat het mogelijk is de instructies niet precies te volgen om hetzelfde resultaat te bereiken bestaat de kans op snijwonden. De juiste instructie voor het inklappen kunt u in dit filmpje (YouTube) zien.

Om het veiligheidsprobleem te verhelpen stelt Britax gratis aanpassingsets beschikbaar om het probleem op te lossen. Deze sets kunnen door de gebruiker zelf gemonteerd worden.

Om te controleren of uw wandelwagen aangepast moet worden, kunt u kijken op deze speciale pagina van Britax. U kunt dan ook, indien nodig meteen, kostenloos, een aanpassingsset aanvragen.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met uw dealer of met de klantenservice van Britax Nederland. Dit kan telefonisch via 00 49 – 731-93 45-199 of 00 49 – 731-93 45-210 (buitenlandtarief Duitsland) of per e-mail via service.nl@britax.com .