Veiligheidswaarschuwing veiligheidshekje Fleur

Veiligheidswaarschuwing veiligheidshekje FleurJéWéRET heeft geconstateerd dat in sommige verpakkingen van veiligheidshekje Fleur mogelijk een onderdeel ontbreekt. Dit onderdeel, een tweede spijl, is nodig als de tweede uitbreiding gebruikt wordt. Zonder deze spijl kan de ruimte tussen de spijlen te groot zijn waardoor een zeer jong kind door de de spijlen past en mogelijk van een trap valt, en zo risico loopt op ernstig letsel.

Het gaat om verpakkingen van het veiligheidshekje metproductienummer 627379. Dit productienummer vindt u op de onderste balk van het frame van het hekje. De verpakkingen waarin mogelijk een onderdeel ontbreekt zijn verkocht tussen 18 september 2012 en 28 februari 2013 bij winkelketens Multimate, Fixet, Hubo en Kluswijs. Het veiligheidshekje is ook verkocht bij enkele zelfstandige ondernemingen.

Als u in het bezit bent van dit veiligheidshekje en u gebruikt daarbij de uitbreidingen, laat uw kinderen dan voorlopig niet zonder toezicht in de buurt van het hekje komen tot het ontbrekende onderdeel is geplaatst. U kunt voor dit onderdeel terecht bij de winkel waar u het hekje gekocht heeft, of rechtstreeks contact opnemen met JéWéRET.

Voor het rechtstreeks bij JéWéRET bestellen van het onderdeel, of meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing, kunt u bellen naar 0183 – 69 15 21 (op werkdagen van 08.30u tot 17.00u) of een e-mail sturen naar binnendienst@jeweret.nl.

Bron: NVWA, 17 april 2013