Terughaalactie IKEA PAX AURLAND spiegeldeur

recall_ikea_pax-aurlandIKEA roept klanten op om de spiegeldeur van de kast PAX AURLAND te controleren op de leveranciercode. Als de leveranciercode 12650 is, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de klantenservice van IKEA.

IKEA heeft meldingen ontvangen waarbij de spiegel is losgeraakt en gevallen. De spiegel kan daarbij breken, wat gevaar kan opleveren voor de gebruiker.

De PAX AURLAND spiegeldeur wordt geproduceerd door meerdere leveranciers. Alléén de deur van leverancier 12650 kan ondeugdelijk zijn en heeft betrekking op deuren uit productieweken 1039 t/m 1048. De productnaam PAX AURLAND, de productieweek en het nummer van de leverancier staan onderaan de binnenkant van de spiegeldeur. Deze leverancier heeft ook de spiegeldeuren van de onlangs teruggeroepen ELGÅ FENSTAD geleverd.

Als u een PAX AURLAND spiegeldeur heeft van de betreffende leverancier, dan kunt via de klantenservice van IKEA, telefoonnummer 0800 – 453 2649 (gratis), instructies krijgen hoe u gratis een vervangende deur kunt krijgen. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met IKEA via bovenstaand telefoonnummer.

Bron: IKEA, De Telegraaf, 1 november 2011