Terughaalactie KidsWorld knuffel

recall_kidsworld_kikiFirst Choice Nederland meldt dat enkele Kiki knuffels een fabricagefout vertonen. Deze Kiki knuffels zijn tussen 1 april 2005 en 31 oktober 2009 verkocht in de KidsWorld hotels en de webshop van KidsWorld.

Door de fabricagefout kan een ijzerdraadje door de stof van het hoofd heenkomen. Dit kan verwondingen veroorzaken bij kinderen.

Als u een Ko of Kiki knuffel heeft gekocht, controleert u dan alstublieft het label aan de knuffel. Als uw knuffel voorzien is van het foute logo, zie de afbeelding hiernaast, plaats de knuffel dan direct buiten bereik van kinderen.

U kunt de knuffel opsturen naar

Marketing First Choice Nederland
Antwoordnummer 45523
1040WD Amsterdam

Een postzegel is niet nodig, maar vergeet niet uw naam- en adresgegevens mee te sturen als u een nieuwe knuffel wilt ontvangen. U kunt ook uw bank- of girorekeningnummer meesturen als u liever het aankoopbedrag vergoed krijgt.

Voor meer informatie over deze terughaalactie kunt u contact opnemen met First Choice Nederland, op telefoonummer 020 – 892 17 10 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00). U kunt ook kijken op de website http://www.kidsworldclub.nl.

Bron: De Telegraaf, 21 december 2009