Terughaalactie IDEEO broodroosters

recall_ideeo_broodroosterFabrikant IDEEO heeft bij veiligheids- en kwaliteitscontroles vastgesteld dat enkele door hen geleverde broodroosters een defect onderdeel bevatten. Het gaat om broodroosters van de typen 0915/Wit en 0916/Blauw (het typenummer vindt u op de onderzijde van het apparaat).

Het defecte onderdeel kan er voor zorgen dat onderdelen onder stroom kunnen blijven staan, ook als het apparaat is uitgeschakeld, maar de stekker nog wel in het stopcontact zit. Dit kan levensgevaarlijk zijn, en IDEEO roept alle eigenaren van de eerdergenoemde typen broodroosters op om deze niet meer te gebruiken en de stekker uit het stopcontact te halen.

U kunt het apparaat gratis opsturen naar

Ideeo Service
Antwoordnummer 16067
5100VJ Gilze

De technische dienst zal het apparaat controleren en indien nodig het defecte onderdeel vervangen. Dit is geheel kostenloos, evenals de retourzending van het apparaat. Vergeet dus niet uw naam- en adresgegevens mee te sturen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de hotline van Ideeo op nummer 0161 – 22 00 00 of op de website http://www.ideeo-online.de.

Bron: De Telegraaf, 11 augustus 2008