Terughaalactie matrassen BeddenReus

recall_beddenreus_slowfoam-300Beter Bed Holding meldt dat dochterbedrijf BeddenREUS 1310 matrassen van het type Slowfoam 300 terugroept. Uit onderzoek van een recente levering van deze matrassen vanuit China is gebleken dat deze matrassen giftige stoffen bevatten, mogelijk doordat de container ingespoten was met insecticiden, verplicht voor containers met houten verpakkingsmateriaal. Gezien de inhoud van deze container had dat niet gemogen. Uit voorzorg heeft het bedrijf besloten om een eerder geleverde partij ook te laten testen op deze giftige stoffen en roept de matrassen die al verkocht zijn terug.

Heeft u een Slowfoam 300 matras gekocht bij BeddenREUS, dan kunt u deze terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag terug krijgt.

Bron Beter Bed Holding, 17 augustus 2007, De Telegraaf, 18 augustus 2007