Terughaalactie Fisher-Price meeneemschommel Rainforest

recall_fisher-price_rainforest_schommelFisher-Price waarschuwt eigenaren van de Fisher-Price Rainforest meeneemschommel om deze niet meer te gebruiken. Als het kindje zich naar één kant beweegt kan het vast komen te zitten tussen het stoeltje en het frame. Fisher-Price is daarom een terughaalactie voor deze meeneemschommel gestart. De terughaalactie geldt niet voor andere Rainforest schommels en Rainforest producten.

Heeft u de Fisher-Price Rainforest in bezit, breng deze dan terug naar de winkel waar u het product gekocht heeft. U kunt dan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • U kunt het product omruilen voor de HW7180 OW TA meeneemschommel – een soortgelijk product maar dan in het Ocean Wonder thema of
  • U ontvangt een nieuwe draagbare Rainforest meeneemschommel M6710 (wanneer deze weer beschikbaar zijn wordt nog bekend gemaakt) of
  • U ontvangt het aankoopbedrag van de draagbare Rainforest schommel retour

Voor meer informatie kunt u kijken op www.fisher-price.nl, onderaan de pagina. Ook kunt u dit document in PDF formaat van Fisher-Price lezen. Tevens kunt u bellen met de klantenservice op nummer 0800 – 26 28 835. Dit nummer is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 08.00u tot 12.30u en van 13.00u tot 16.00u en op vrijdag van 08.00u tot 11.00u.

Bron: Fisher-Price, 2 juni 2007