Waarschuwing Vaillant hrSOLIDE cv-ketels

Vaillant maakt bekend dat bepaalde ketels uit de hrSOLIDE serie storingen kunnen veroorzaken op, onder andere, TV-signalen. Het gaat hierbij om de types VHR 18-22-3 C en VHR 24-28-3 C en dan alleen in combinatie met een OpenTherm kamerthermostaat.

De storingen worden veroorzaakt door een productiefout welke sinds mei 2006 hersteld is. De ketels die het probleem vertonen zijn geproduceerd in de periode februari 2006 t/m april 2006. Vaillant wijst er op dat de storing geen gevaarlijke situaties kan opleveren.

De ketels die het defect vertonen worden door Vaillant getraceerd en een monteur van het bedrijf zal de electronica, die het probleem veroorzaakt, kostenloos vervangen.

Heeft u één van de betreffende ketels, dan neemt Vaillant contact met u op. Is er een reden dat Vaillant geen contact met u op kan nemen, heeft u een storing geconstateerd of weet u niet zeker of deze waarschuwing uw ketel betreft, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Consumentenservice, telefonisch op 020 – 565 92 30 of per e-mail via consumentenservice@vaillant.de.

Bron: Vaillant, 18 augustus 2006