Terughaalactie denim jongensjack H&M

hm1-jackH&M maakt bekend dat het denim jongensjack met capuchon en mouwen van joggingstof uit de handel is gehaald. Dit is gedaan omdat gebleken is dat het product niet voldoet aan de veiligheidseisen ten aanzien van knopen.

Tests hebben aangetoond dat de knopen te snel los kunnen raken. Als een kind de knoop vervolgens in de mond stopt kan dit verstikkingsgevaar opleveren.

Het gaat om het volgende denim jongensjack:

  • Ordernummer: 432740-6512 & 432741-6512
  • Prijs: €14,90
  • Kleur: Blauw denim met capuchon en mouwen van grijze joggingstof
  • Maat: 62 t/m 86 (2 t/m 18 maanden)

Bent u in het bezit van dit artikel, dan adviseert H&M u om het terug te brengen naar één van haar winkels. U heeft geen kassabon nodig en u ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

Indien u nog vragen hebt over deze terughaalactie, dan kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van H&M via 020 – 556 77 77. Dit nummer is op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar.

U kunt deze informatie ook terugvinden op de website van H&M, www.hm.com. U kunt de informatie vinden onder ‘About H&M‘, vervolgens klikt u op ‘Quality‘. Aan de rechterkant verschijn een menu met de optie ‘Product recalls‘. Deze informatie is in het Engels.

Bron: Voedsel en Warenautoriteit (VWA)