Terughaalactie buitenkerstverlichting Kwantum

kwantumIn de media zijn berichten verschenen dat twee soorten kerstverlichting van Kwantum niet aan de veiligheidseisen voldoen. Het gaat hierbij om een snoer “Kaarsverlichting 30 lichts helder” met artikelnummer 0731409 en een snoer “Vlamverlichting 10 lichts“, met artikelnummer 0731432. In beide gevallen gaat het hier om buitenverlichting.

Kwantum heeft aangegeven dat alle door hen verkochte producten vooraf gekeurd wordt door de daartoe bevoegde instanties, maar dat in dit geval deze twee producten toch niet voldoen aan de veiligheidseisen. Kwantum heeft deze twee artikelen dan ook uit haar winkels gehaald.

Als u reeds in het bezit bent in één van deze, of wellicht beide, soorten kerstverlichting, dan wordt u geadviseerd deze terug te brengen naar Kwantum waar u uw geld terug krijgt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Kwantum via telefoonnummer 013 – 462 662 6 of de website bezoeken op www.kwantum.nl.