Terugroepactie de Bijenkorf Airforce en In Gold We Trust hoodies

Winkelketen de Bijenkorf meldt de terugroepactie van hoodies van de merken Airforce en In Gold We Trust. Deze hoodies, voor kinderen, kunnen gevaarlijk zijn door de koorden die in de hoodies zitten. Er is verstikkingsgevaar.Melding terugroepactie de Bijenkorf Airforce en In Gold We Trust hoodiesDe terugroepactie geldt voor de Airforce hoodies types Hoodie, U.Sweater en Sweat Crew met codes GEG0800, GEG0800-FW22, GEB0707, U. GEB0707 en GEB0708. De terugroepactie geldt voor de maten 104, 116 en 128 en alle kleuren (Sand Shell, Salt Rose, Chinois Green, True Black, Dark Grey, Dark Navy Blue).

Voor het merk In Gold We Trust gaat het om het type The Notorious Hoodie met code IGWTKH-001 in de maat 128 en alle kleuren (Jet Black, Grey Melange, Total Eclipse).

Deze hoodies voor kinderen hebben trekkoorden in de capuchon. Dat is gevaarlijk, omdat tijdens activiteiten kinderen bekneld kunnen raken. Er ontstaat dan verstikkingsgevaar.

Als u deze hoodies heeft, breng deze dan terug naar de Bijenkorf. Het aankoopbedrag krijgt u tegen inlevering van de hoodie en op vertoon van de kassabon terug.

U kunt de hoodie ook opsturen naar

de Bijenkorf
t.a.v. Klant Contact Center / Terugroepactie
Antwoordnummer 208
1100VB Amsterdam

Een postzegel is niet nodig, maar voeg wel de aankoopbon bij, èn uw naam en e-mailadres.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie? Neem dan contact op met klantenservice van de Bijenkorf via telefoonnummer 020 – 80 89 333.

Bron: de Bijenkorf, 28 maart 2023