Allergenenwaarschuwing Dirk Bakker van den Akker Boeren Volkorenbrood

Supermarktketen Dirk heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het Bakker van den Akker Boeren Extra Vezels Volkorenbrood. Het brood zit in de verkeerde verpakking, waardoor de allergeen SOJA niet staat vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Dirk Bakker van den Akker Boeren VolkorenbroodDe allergenenwaarschuwing geldt voor het Bakker van den Akker Boeren Extra Vezels Volkorenbrood met productiedatum 07-04-2023 dat is verpakt in een verpakking met EAN code 8710871372190.

In het brood is SOJA verwerkt, maar dat staat nu niet op de verpakking. Het brood is niet geschikt voor mensen met een allergie voor SOJA.

Heeft u dit brood gekocht en kunt u het niet eten vanwege een SOJA-allergie? Breng het dan terug naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Bakker van den Akker Boeren Extra Vezels Volkorenbrood dat zit in een verpakking met EAN code 8710871372220 valt NIET onder deze allergenenwaarschuwing.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Dirk? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vindt up op dirk.nl/contact.

Bron: Dirk, 7 april 2023