Allergenenwaarschuwing Mom’s Finest Multigrain Petit Pains Dirk en DekaMarkt

Supermarktketens Dirk en DekaMarkt hebben een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor het product Multigrain Petit Pains van het merk Mom’s Finest. In een aantal van deze verpakkingen kunnen andere broodjes zitten (Petit Panini). De Petit Panini bevatten echter de allergeen MELK. Deze staat niet op de verpakking van de Multigrain Petit Pains, omdat daar géén melk in zit.

Melding allergenenwaarschuwing Dirk Mom's Finest Multigrain Petit PainsMelding allergenenwaarschuwing DekaMarkt Mom's Finest Multigrain Petit PainsDe allergenenwaarschuwingen geldt voor de verpakkingen Mom’s Finest Multigrain Petit Pains met EAN code 8720211703096 en houdbaarheidsdatum 12-04-2023.

In deze verpakkingen zitten mogelijk Petit Panini (kleine witte broodjes met grillstrepen). In die broodjes is de allergeen MELK verwerkt. Deze allergeen staat nu niet op de verpakking vermeld (er zit geen melk in de Mulitgrain Petit Pains). Mensen met een allergie voor MELK moeten de broodjes uit deze verpakking dus niet eten.

Kunt u de broodjes niet eten vanwege een allergie voor MELK, dan kunt u ze terugbrengen naar een filiaal van Dirk of DekaMarkt. U krijgt het aankoopbedrag terug, ook zonder kassabon.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Dirk voor Mom’s Finest Multigrain Petit Pains? Neem dan contact op met de klantenservice van Dirk of DekaMarkt. De contactgegevens van Dirk vindt u op www.dirk.nl/contact. Klanten van DekaMarkt kunnen bellen naar 088 – 313 55 55.

Bron: Dirk, 2 februari 2022
Update: DekaMarkt, 2 februari 2022