Belangrijke veiligheidswaarschuwing terStal Babyslaapzak

Modewinkelketen terStal waarschuwt voor een foutief label in babyslaapzakken die bij de keten zijn verkocht. Door de fout op het label kunnen de slaapzakken verkeerd worden gebruikt, met risico op oververhitting van de baby.

Melding belangrijke veiligheidswaarschuwing terStal BabyslaapzakDe veiligheidswaarschuwing geldt voor de babyslaapzakken die zijn verkocht vanaf medio september 2022 en met artikelnummer 7894805. In de slaapzak zit in de hals van de slaapzak een label met daarop de TOG waarde 0,5. Dat is niet correct. De TOG waarde van deze slaapzakken is 2,5.

De TOG waarde geeft aan of een product veel warmte vasthoudt of juist koel is. Deze slaapzakken van terStal zijn wel geschikt om in de winter te gebruiken, maar niet in het voorjaar of de zomer. Er is dan risico dat de baby oververhit raakt.

Voor meer informatie over deze belangrijke veiligheidswaarschuwing van terStal kunt u contact opnemen met de klantenservice van terStal via telefoonnummer 0546 – 232 021. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 08.30u tot 17.00u. Op zaterdag kunt u tussen 09.00u en 13.00u contact opnemen via chat via de website van terStal.

Bron: terStal, 10 januari 2023