Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Vegan balletjes piri piri saus

Supermarktketen Albert Heijn heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de AH Vegan balletjes piri piri saus. In een aantal batches is mogelijk de allergeen EI aanwezig.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Vegan balletjes piri piri sausDe allergenenwaarschuwing geldt voor de AH Vegan balletjes piri piri saus in verpakking 170 gram met houdbaarheidsdatums 27-1-2023, 3-2-2023 en 7-2-2023.

In dit product is mogelijk EI verwerkt, maar die allergeen staat niet op de verpakking vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een allergie voor EI (daarnaast is het product daardoor ook niet geschikt voor mensen die geen dierlijke producten willen eten, red.).

Als u de AH Vegan balletjes in piri piri saus niet kunt eten, dan kunt u deze terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Heeft u het product online besteld? Vul in dat geval dit formulier van Albert Heijn in.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor AH Vegan balletjes piri piri saus, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De conactgegevens vindt u hier.

Bron: Albert Heijn, 26 januari 2023