Terugroepactie The North Face Teens’ Oversized Hoodie

Fabrikant The North Face roept de Teens’ Oversized Hoodie terug. Er is verstikkingsgevaar tijdens het dragen van de hoodie.

Melding terugroepactie The North Face Teens' Oversized HoodieDe terugroepactie geldt voor de Teens’ Oversized Hoodie met code 7X4U en in alle kleuren (TNF Black, TNF Light Grey Heather, Gardenia White) en alle maten (XS, S, M, L, XL).

Deze hoodie is in winkels van The North Face, online en ook via andere winkels verkocht vanaf 31/07/2022.

De trekkoorden bij de muts zijn te lang waardoor het koord tijdens activiteiten van kinderen ergens bekneld kan raken. Dit kan leiden tot verstikking van het kind.

Als u deze hoodie heeft, stop dan onmiddellijk met het gebruik. U kunt het product terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht. Als u niet in de gelegenheid bent de hoodie terug te brengen, dan kan The NorthFace het product ook op laten halen. Stuur daarvoor een e-mail naar tnf.nlshop@vfc.com.

Voor meer algemene informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met het customer care team van The North Face via het formulier op de website van The North Face of door te bellen naar 0800 394 9051.

Bron: The North Face, 24 december 2022