Terugroepactie IKEA draaistoel ODGER

Woonwinkelketen IKEA is een terugroepactie gestart van de draaistoel ODGER. Door een probleem met de stoel is er risico op letsel bij gebruik.

Melding terugroepactie IKEA draaistoel ODGERDe terugroepactie van IKEA geldt voor de draaistoel ODGER in antracietkleur met datumstempels tot en met 2221 (22 staat voor 2022 en 21 voor week 21 waarin de stoel is geproduceerd). De datumstempel staat op de onderkant van de zitting.

IKEA heeft meldingen ontvangen dat de poten van de kruisvormige voet kunnen breken tijdens gebruik. Hierdoor ontstaat risico op letsel.

Als u de ODGER in antracietkleur heeft gekocht en deze heeft een datumstempel tot en met 2221, gebruik deze stoel dan niet meer. U kunt de stoel terugbrengen naar IKEA, u krijgt het aankoopbedrag terug. Een kassabon is niet nodig, en er is geen tijdslimiet aan het terugbrengen van de stoel.

IKEA wijst er op dat de terugroepactie alleen geldt voor de genoemde stoel. Andere varianten van ODGER vallen niet onder deze terugroepactie.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van IKEA via telefoonnummer 050 – 711 1267.

Bron: IKEA, 21 december 2022