Allergenenwaarschuwing Pang Niu tofuproducten

Supermarktketen Amazing Oriental waarschuwt dat twee tofuproducten van het merk Pang Niu GLUTEN bevatten. Deze allergeen staat echter niet op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Pang Niu tofuproductenDe allergenenwaarschuwing van Amazing Oriental geldt voor de volgende producten van het merk Pang Niu:

  • Geperste Tofu Smaken Vijf Kruiden met productcode 80518 in verpakking 400 gram met houdbaarheidsdatums 25-10-2022 & 05-11-2022
  • Vijf gearomatiseerde Tofu Repen met productcode 80519 in verpakking 250 gram met houdbaarheidsdatum 25-10-2022

In deze producten zijn GLUTEN verwerkt, maar deze allergeen staat niet op de verpakking. De producten zijn dus niet geschikt voor mensen met een allergie of intolerantie voor GLUTEN.

Kunt u deze producten niet eten omdat u een allergie of intolerantie heeft voor GLUTEN? U kunt de producten dan terugbrengen naar een filiaal van Amazing Oriental. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Als u meer wilt weten over deze allergenenwaarschuwing voor twee Pang Niu tofuproducten, dan raden we u aan om contact op te nemen met de klantenservice van Amazing Oriental. U kunt daarvoor het contactformulier van de supermarktketen gebruiken.

Bron: Amazing Oriental, 25 oktober 2022