Terugroepactie M. Asam Magic Finish Supercharge Serum Foundation

Drogisterijketen Kruidvat meldt dat leverancier M. Asam een terugroepactie is gestart voor het product Magic Finish Supercharge Serum Foundation. Een aantal verpakkingen zijn mogelijk bacteriologisch besmet.

Melding terugroepactie M. Asam Magic Finish Supercharge Serum FoundationDe terugroepactie geldt voor de M. Asam Magic Finish Supercharge Serum Foundation in verpakking 30ml 120 soft ivory met EAN code 4049639436640 en met batchnummer 187CB01. Deze verpakkingen zijn verkocht bij Kruidvat van 1 juli 2022 tot en met 20 september 2022.

De leverancier heeft in deze batch een verhoogde bacteriële besmetting aangetroffen. Het bedrijf kan gezondheidsrisico’s bij gebruik van deze batch niet uitsluiten en roept het product daarom terug.

Als u de M. Asam Magic Finish Supercharge Serum Foundation heeft gekocht en het product heeft de genoemde batchcode, gebruik het product dan niet.

Breng het product terug naar een filiaal van Kruidvat. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met het bedrijf via het e-mailadres kundenservice@asambeauty.com.

Bron: Kruidvat, 23 september 2022