Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Thaise Groene Curry Pakket

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergenen op het AH Thaise Groene Curry pakket niet kloppen. De allergenen GLUTEN, SOJA en SESAM staan niet op de verpakking vermeld, terwijl deze wel in de verpakking aanwezig zijn.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Groene Curry PakketDe allergenenwaarschuwing geldt voor het AH Thaise Groene Curry pakket met houdbaarheidsdatum 06-09-2022.

Door een fout staan de allergenen GLUTEN, SOJA en SESAM niet op het etiket vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een GLUTEN-, SOJA- en/of SESAM-allergie of -intolerantie.

Als u dit pakket niet kunt eten vanwege een allergie of intolerantie voor GLUTEN, SOJA en/of SESAM, dan kunt u het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Wilt u meer weten over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor het AH Thaise Groene Curry pakket? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vindt u op www.ah.nl/klantenservice. Heeft u het product online besteld? Vul dan dit formulier in.

Albert Heijn wijst er op dat mensen zonder allergie of intolerantie voor gluten, soja en/of sesam dit product wel gewoon kunnen eten.

Bron: Albert Heijn, 5 september 2022