Terugroepactie Dino World Klaparmbanden

Leverancier Depesche is een terugroepactie gestart voor de Dino World klaparmbanden. Bij gebruik van de armbanden is er risico op letsel.

Melding terugroepactie Dino World KlaparmbandenDe terugroepactie geldt voor de Dino World Klipp-Klapp klaparmband met artikelnummer 0011659 en EAN code 4010070595883.

Depesche heeft meldingen ontvangen van consumenten dat de beschermende folie, die het metalen element binnenin beschermt, los kan laten. Als dat gebeurt is er een risico op letsel.

Vanwege dit probleem heeft Depesche besloten het artikel terug te roepen. Heeft u deze armband(en), gebruik deze dan niet meer, maar breng ze terug naar  de winkel waar u ze heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u het product online gekocht? Dan raden wij u aan om eerst contact op te nemen met de klantenservice van de online winkel voor het terugsturen van het product.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Depesche kunt u contact opnemen met het bedrijf via e-mail produkte@depesche.com of telefonisch via 00 49 4152 936 214 (internationaal tarief Duitsland).

Bron: Depesche, 21 augustus 2022