Terugroepactie Conimex Mix voor Babi Pangang Speciaal

Multinational Unilever meldt dat er een verpakkingsfout is gemaakt bij Conimex Mix voor Babi Pangang Speciaal. In sommige verpakkingen zit een ander product. De voedselinformatie op de verpakking is daardoor niet correct.

Melding terugroepactie Conimex Mix voor Babi Pangang SpeciaalDe terugroepactie geldt voor de Conimex Mix voor Babi Pangang Speciaal met THT datum 31/12/2023 en lotnummer  L 216709A34.

In deze verpakkingen kunnen zakjes Ajam Kerrie terecht zijn gekomen. De voedselinformatie op de verpakking klopt daardoor niet met de inhoud.

Als u dit product heeft gekocht en het bevat Ajam Kerrie, dan kunt u het product weggooien en een foto van de verpakking, met de EAN code, en de THT-datum en lotnummer sturen naar consumer.service@unilever.com . Stuur samen met de foto uw naam, adres en IBAN-bankrekeningnummer (en de tenaamstelling van de rekening) mee, zodat Conimex het aankoopbedrag kan vergoeden.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u ook contact opnemen met de consumentenservice van Conimex via consumer.service@unilever.com.

Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), Conimex, 19 augustus 2022