Terugroepactie Jumbo Tom Ka Khai Stoomsoep

Supermarktketen Jumbo roept verpakkingen Tom Ka Khai Stoomsoep terug. In de stoomsoep is mogelijk de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig.

Melding terugroepactie Jumbo Tom Ka Khai StoomsoepDe terugroepactie van Jumbo betreft de Tom Ka Khai Stoomsoep met EAN code 8718452622566 en de TGT (te gebruiken tot) datum 26-07-2022.

In deze stoomsoep kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn. Van het eten van producten met Salmonella kan men ernstig ziek worden. Dat risico neemt toe als het product niet door en door verhit is. Salmonella is in het bijzonder gevaarlijk voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen.

Als u deze Jumbo Tom Ka Khai Stoomsoep heeft gekocht en de verpakking heeft de gemelde houdbaarheidsdatum, eet deze stoomsoep dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van Jumbo kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Bron: Jumbo, 26 juli 2022