Allergenenwaarschuwing Bioverde verse tortellini ricotta spinazie

Fabrikant Bioverde waarschuwt dat het product Verse tortellini ricotta spinazie niet geschikt is voor mensen met een EI-allergie. Door een foutief etiket is niet duidelijk dat er EI in het product zit.

Melding allergenenwaarschuwing Bioverde verse tortellini ricotta spinazieDe waarschuwing geldt voor de Bioverse Verse tortellini ricotta spinazie met EAN code 4000915029161 en THT-datum 06-09-2022.

Op de voorkant van de verpakking zit een verkeerd etiket. Het is daardoor mogelijk niet duidelijk dat het product EI bevat. Het product is dus niet geschikt voor mensen met een EI-allergie.

Als u het product niet kunt eten vanwege een EI-allergie, dan kunt u het product terugbrengen naar de winkel waar u het product heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Heeft u het product online gekocht? Stuur dan een e-mail naar bezorgdienst@odin.nl zodat het aankoopbedrag gecrediteerd kan worden.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met Odin via telefoonnummer 0345 – 57 51 54 of door een e-mail te sturen naar service@odin.nl.

Odin wijst er op dat mensen zonder ei-allergie het product wel gewoon kunnen eten.

Bron: Odin, 15 juli 2022