Terugroepactie Toverland Dwervelknuffel

Attractiepark Toverland roept de Dwervelknuffel terug. Bij het spelen met de knuffels kan er voor jonge kinderen verstikkingsgevaar zijn.

Melding terugroepactie Toverland DwervelknuffelDe terugroepactie van Toverland betreft de Dwervelknuffels die zijn verkocht in de winkels van het park in de kleuren roze en blauw. Ze zijn verkocht in periode 1 maart 2022 tot en met 15 juni 2022. Aan de knuffel zit of zat een kaartje met daarop het batchnummer 21-TL-20.

Bij deze batch van de knuffels kunnen de ogen te makkelijk loskomen. Als jonge kinderen deze ogen in de mond stoppen, dan ontstaat verstikkingsgevaar.

Heeft u deze knuffel, gekocht in de vermelde periode en met het betreffende batchnummer, hou deze Dwervelknuffel dan buiten bereik van kinderen.

Op de website van Toverland kunt u een refundformulier downloaden. Vul dit formulier in en stuur het, samen met de knuffel, naar het onderstaande adres om het aankoopbedrag terug te krijgen:

Attractiepark Toverland
Antwoordnummer 2502
5975ZX Sevenum

Een postzegel is niet nodig.

U kunt de knuffel ook inleveren bij de souvenirshop Mundo Magica.

Toverland wijst er op dat Dwervelknuffels die zijn gekocht vóór 1 maart 2022, of met een ander batchnummer, niet onder deze terugroepactie vallen.

Bron: Toverland, 24 juni 2022