Terugroepactie Albert Heijn AH Gourmetschotel en AH Kant en klaar gourmetpakket

Supermarktketen Albert Heijn roept de AH Gourmetschotel  en het AH kant en klaar Gourmetpakket terug. In de producten is citroengras van Verstegen verwerkt die besmet is met schadelijke Salmonella bacterie.

Melding terugroepactie Albert Heijn AH Gourmetschotel en AH Kant en klaar gourmetpakketDe terugroepactie van Albert Heijn geldt voor de volgende producten:

  • AH Gourmetschotel
  • AH kant en klaar Gourmetpakket (dit pakket is alleen via ah.nl verkocht)

De verpakkingen met de houdbaarheidsdatums 07-04-2022, 09-04-2022, 11-04-2022, 14-04-2022 en 16-04-2022 vallen onder deze terugroepactie.

In het de vleesproducten van deze schotels is citroengras verwerkt. Dit citroengras bevat mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie.

Het eten van producten die besmet zijn met Salmonella kan schadelijk zijn voor de gezondheidheid. Dat geldt vooral voor mensen met een verminderde weerstand, ouderen, jonge kinderen en zwangere vrouwen.

Als u deze gourmetschotel of het kant en klaar gourmetpakket heeft gekocht, eet het product dan niet. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn, het aankoopbedrag krijgt u dan terug. Heeft u het product online gekocht? Vul dan dit formulier in.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens vindt u op www.ah.nl/klantenservice.

Van de redactie: er worden meerdere producten teruggeroepen in verband met de Salmonella besmetting van citroengras. Andere terugroepacties zijn:

Bron: Albert Heijn, 8 april 2022