Allergenenwaarschuwing Jumbo Chocoladepasta Puur

Supermarktketen Jumbo heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de Jumbo Chocoladepasta Puur. In het product kunnen sporen van HAZELNOTEN zitten; dit staat niet duidelijk genoeg op de verpakking vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Jumbo Chocoladepasta PuurDe waarschuwing geldt voor de Jumbo Chocoladepasta Puur in pot 400 gram  met EAN code 8718452449866 en met THT-datum 31-08-2022.

In deze chocoladepasta kunnen sporen van HAZELNOTEN zitten, en het product kan dus gevaarlijk zijn voor mensen met een allergie voor (HAZEL)NOTENDe Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft vastgesteld dat die belangrijke veiligheidswaarschuwing niet duidelijk genoeg op de verpakking staat.

Jumbo roept klanten op om de pot Jumbo Chocoladepasta Puur terug te brengen als zij allergisch zijn voor (HAZEL)NOTEN. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug, ook zonder kassabon.

Heeft u geen allergie voor noten? Dan kunt u deze chocoladepasta veilig eten.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Jumbo voor de Jumbo Chocoladepasta Puur kunt u contact opnemen met de klantenservice van Jumbo via 0800 – 0220 161.

Bron: Jumbo, 26 april 2022