Allergenenwaarschuwing AH Excellent Paastartelettes

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergenen op verpakkingen AH Excellent Paastartelettes mogelijk niet kloppen met het product in de verpakking. In de verpakking kan een ander product zitten.

Melding allergenenwaarschuwing AH Excellent PaastartelettesDe allergenenwaarschuwing geldt voor de AH Excellent Paastartelettes met houdbaarheidsdatum 07-04-2022. In deze verpakking zitten mogelijk AH Paaskasteeltjes.

In de Paaskaasteeltjes zijn de allergenen AMANDEL en PISTACHE aanwezig, die niet in de Paastartelletes zitten. Deze twee allergenen staan daarom ook niet op de verpakking van de AH Excellent Paastartelettes vermeld.

Als u dit product heeft gekocht, eet het dat niet op als u allergisch bent voor PISTACHE en AMANDEL. U kunt het product dan terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens vindt u op ah.nl/klantenservice . Als u het product online heeft gekocht, dan kunt u dit formulier invullen.

Bron: Albert Heijn, 1 april 2022