Terugroepactie speelgoed Fluffy Dieren

Leverancier Johntoy is een terugroepactie gestart voor speelgoed Fluffy Dieren met grote ogen. Het speelgoed kan gevaarlijk zijn voor jongere kinderen omdat er verstikkingsgevaar kan ontstaan tijdens het spelen.

Melding terugroepactie speelgoed Fluffy DierenDe terugroepactie geldt voor de Fluffy Dieren met grote ogen, in 8 verschillende uitvoeringen . Het speelgoed heeft EAN code 8711866243822 en artikelnumer 24382. Het betreft de exemplaren met lotcode 21-095. Deze lotcode kunt u terugvinden op het product, boven de streepjescode. Het speelgoed is verkocht van 28 mei 2021 tot en met maart 2022.

De oogjes van dit speelgoed kunnen loslaten, en dat kan verstikkingsgevaar opleveren voor kinderen onder de 3 jaar.

Johntoy verzoekt u het lotnummer op het speelgoed te controleren als u deze Fluffy Dieren in huis heeft. Komt dit lotnummer overeen, laat kinderen dan niet meer met het speelgoed spelen en hou het buiten hun bereik. U kunt het speelgoed terugbrengen naar de winkel waar u het heeft gekocht. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Wilt u meer informatie over deze terugroepactie van Johntoy? Neem dan contact op met het bedrijf via telefoonnummer 0182 – 632 326 of stuur een e-mail naar info@johntoy.nl.

Bron: Johntoy, 18 maart 2022