Allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Bokkenpoten uit de bakkerij

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de allergeneninformatie op een aantal verpakkingen AH Bokkenpoten uit de bakkerij niet klopt. De allergenen SOJA, NOTEN en AMANDEL worden daardoor niet vermeld.

Melding allergenenwaarschuwing Albert Heijn AH Bokkenpoten uit de bakkerijDe belangrijke veiligheidswaarschuwing voor mensen met een voedselallergie geldt voor de AH Bokkenpoten uit de bakkerij met houdbaarheidsdatum 07-04-2022.

Op de verpakkingen met deze houdbaarheidsdatum is een verkeerd etiket geplakt, waardoor de allergenen SOJA, NOTEN en AMANDEL niet worden vermeld.

Als u een allergie voor de ingrediënten SOJA, NOTEN en/of AMANDEL heeft, dan moet u deze AH Bokkenpoten niet opeten. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Albert Heijn. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing van Albert Heijn voor AH Bokkenpoten uit de bakkerij kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. De contactgegevens vindt u op deze pagina. Heeft u dit product online gekocht? Dan kunt u dit formulier invullen.

Consumenten zonder allergie voor soja, noten en amandel kunnen dit product wel gewoon eten.

Bron: Albert Heijn, 26 maart 2022