Terugroepactie ALDI Pompoenpitten en Pittenmix

Supermarktketen ALDI is een terugroepactie gestart van Pompoenpitten en Pittenmix van leverancier Menken Orlando B.V.. In de pompoenpitten en de pittenmix is mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig.

Melding terugroepactie ALDI Pompoenpitten en PittenmixDe terugroepactie geldt voor de Pompoenpitten en Pittenmix in verpakking 200 – 300 gram met EAN code 23037045 en houdbaarheidsdatum 20-2-2022.

Omdat er in deze Pompoenpitten en Pittenmix mogelijk de schadelijke Salmonella bacterie zit wordt u dringend aangeraden deze producten niet (meer) te eten.

Het eten van producten met Salmonella kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid, in het bijzonder voor mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen, jonge kinderen en ouderen.

Als u deze Pompoenpitten en Pittenmix heeft, dan kunt het product terugbrengen naar een filiaal van ALDI. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug, ook zonder kassabon.

Wilt u meer weten over deze terugroepactie van Pompoenpitten en Pittenmix die verkocht is bij ALDI? Neem dan contact op met de klantenservice van de supermarktketen via het contactformulier op de website van ALDI.

Bron: ALDI, 10 februari 2022