Terugroepactie AH producten met pompoenpitten

Supermarktketen Albert Heijn is een terugroepactie gestart voor een aantal AH producten met pompoenpitten. In de producten zitten pompoenpitten waar de schadelijke Salmonella bacterie in kan zitten.Melding terugroepactie AH producten met pompoenpittenDe terugroepactie geldt voor de volgende producten van Albert Heijn:

  • AH ontbijt moerbei goji bessen mix met houdbaarheidsdatum tot en met 27-2-2022
  • AH salade pittenmix met houdbaarheidsdatum tot en met 27-2-2022
  • AH Italiaanse mix met houdbaarheidsdatum tot en met 27-2-2022
  • AH croutons pitten mix met houdbaarheidsdatum tot en met 30-1-2022

In al deze producten – met de vermelde houdbaarheidsdatum op de verpakking – kunnen pompoenpitten zitten waarin de schadelijke Salmonella bacterie in zit. Het eten van producten met Salmonella kan (zeer) schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat risico is extra groot voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een verminderde weerstand.

Als u deze producten in huis heeft en de verpakking heeft de genoemde houdbaarheidsdatum, gebruik dit product dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Let op: deze producten hebben een houdbaarheid die binnenkort vervalt of al verlopen is. Het is dus mogelijk dat u deze producten al langere tijd in huis heeft.

Wilt u meer weten over de terugroepactie van Albert Heijn producten met pompoenpitten? Neem dan contact op met de klantenservice van Albert Heijn. De contactgegevens van de supermarktketen vindt u op de pagina ah.nl/klantenservice.

Bron: Albert Heijn, 10 februari 2022