Terugroepactie Action Natural Happiness Seed Mix

Winkelketen Action meldt dat leverancier Menken Orlando een terugroepactie is gestart van Natural Happiness Seed Mix (Pittenmix). In het product zijn pompoenpitten verwerkt die mogelijk besmet zijn met de schadelijke Salmonella bacterie.

Melding terugroepactie Action Natural Happiness Seed MixDe terugroepactie geldt voor de Natural Happiness Seed Mix (Pittenmix) met EAN code 8711299021028 (artikelnummer 2572268). Het betreft uitsluitend verpakkingen met THT 13-5-2022 en batchcodes 21333 en 21334.

In deze pittenmix zijn pompoenpitten verwerkt die mogelijk besmet zijn met de schadelijke Salmonella bacterie. Het eten van producten waar Salmonella in zit kan zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Dat geldt in het bijzonder voor kwetsbare groepen als ouderen, mensen met een verminderde weerstand, zwangere vrouwen en jonge kinderen.

Als u deze pittenmix heeft gekocht en de verpakking heeft de genoemde batchcode en houdbaarheidsdatum, gebruik deze pittenmix dan niet (meer). U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Action. Het aankoopbedrag krijgt u dan terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie kunt u contact opnemen met leverancier Menken Orlando via telefoonnummer 070 – 308 22 22 of per e-mail via info@menkenorlando.nl.

Bron: Action, 11 februari 2022