Allergenenwaarschuwing SPAR Maaltijdsalade Gegrilde Kip

Supermarktketen SPAR heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor de Maaltijdsalade Gegrilde Kip. Door een fout bij de productie kloppen de genoemde allergenen niet met de inhoud van de verpakking. De allergeen MELK wordt niet vermeld maar is wel aanwezig.

Melding allergenenwaarschuwing SPAR Maaltijdsalade Gegrilde KipDe allergenenwaarschuwing is voor de Maaltijdsalade Gegrilde Kip van SPAR met houdbaarheidsdatum 16-02-2022. Het product heeft EAN code 8710442468109 (artikelnummer 9163094).

Door een fout bij de productie is de verkeerde dressing verpakt bij deze verpakkingen. In die dressing is de allergeen MELK aanwezig. Het product is nu niet geschikt voor mensen met een MELKallergie.

Heeft u dit product gekocht en kunt u het niet eten door een MELKallergie? Breng het product dan terug naar de winkel. U krijgt uw geld terug of een vervangend product.

Heeft u dit product al gegeten en heeft u gezondheidsklachten gekregen? Neem dan contact op met een arts.

Voor meer informatie over deze allergenenwaarschuwing kunt u contact opnemen met SPAR via telefoonnummer 088 – 445 77 77 of per e-mail via servicebureau@despar.nl.

Bron: SPAR, 14 februari 2022