Terugroepactie Lidl maaltijd Pasta Kip Groene Pesto

Supermarktketen Lidl roept de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van het merk Chef Select & You terug. De voedselveiligheid van het product kan niet worden gegarandeerd.

Melding terugroepactie Lidl maaltijd Pasta Kip Groene PestoDe terugroepactie geldt voor de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van Chef Select & You met streepjescode 4056489476221 en met houdbaarheidsdatums 19-01-2022 tot en met 25-01-2022.

Door een productiefout is de kip mogelijk onvoldoende gegaard. Van onvoldoende gegaarde kip kan men erg ziek worden. Dat risico is het grootst voor zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en ouderen.

Heeft u deze maaltijd gekocht, eet deze dan niet op. U kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Lidl. Het aankoopbedrag krijgt u terug.

Voor meer informatie over deze terugroepactie van de maaltijd Pasta Kip Groene Pesto van Chef Select & You door Lidl Nederland kunt u contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen. De klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 020 – 709 50 39 of per e-mail via contact@lidl.nl.

Bron: Lidl Nederland, 17 januari 2022